One by one wimperextensions

Met deze techniek word haartje voor haartje een wimperextension geplaatst. 

Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Alsof je van jezelf lange wimpers hebt of een extreem goede mascara hebt gebruikt! 

Ben je eenmaal gewend aan de wimperextensions, dan wil je eigenlijk niet meer zonder! 

Het grote voordeel is dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Natuurlijk maakt een oogschaduw of een oogpotlood het wel echt af maar is geen noodzaak meer. 

 

 

Wimperextensions zijn ook perfect voor een vakantie, gewoon omdat je geen omkijken meer hebt naar je wimpers en niet bang hoeft te zijn of je mascara is uitgelopen. 

 

Ideaal! Voor elke vrouw die geen tijd of zin heeft om zich iedere morgen op te maken maar wel verzorgd voor de dag wil komen. Kortom een mooie oogopslag, dat is toch waar elke vrouw van droomt!

 

Gemiddeld blijven de wimperextensions circa 6 tot 8 weken zitten. Maar na 3 weken is een refill (opvul behandeling) aan te raden voor een optimaal resultaat! Omdat ieder eigen haartje een eigen haargroei cyclus heeft, vallen de haartjes om en om uit alleen valt dit nu meer op omdat er een extensions op is geplaatst. Om dus een volle wimperrand te houden is die refill nodig. 

 

De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De wimperextensions worden een voor een geplaatst op een eigen wimpertje. Voor deze techniek is speciaal een wimperlijm ontwikkeld. Deze techniek is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.