Bio Peeling Treatment - 70 minuten

Wat is een Bio Peeling?

 

Een Bio Peeling is een kruidenpeeling, een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze kruiden en extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een prachtig zichtbaar resultaat. Deze Bio Peeling bevat geen waterstofperoxide! 

 Door middel van roterende bewegingen wordt de Bio Peeling actief zo worden de stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd, voelt het glad en zacht aan. Ongeveer 3 dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dat komt doordat de dode huidcellen plaats maken voor nieuwe, gezonde levende huidcellen. 

 

De Bio Peeling richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hierin voorzien we de stamcellen, die de huidcellen voeden van de benodigde voedingsstoffen. Het resultaat: een gezondere, gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit. De spirulina alg die in deze mix is opgenomen bevat van zichzelf al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peeling een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peeling een sterk ontgiftende werking.  

De huid wordt geactiveerd, wat er voor kan zorgen dat het prikkelend of tintelend aanvoelt. Dit kan geen kwaad, het betekend dat de huid goed aan het werk is gezet.

 

Na de behandeling kan de huid rood zijn, dit trekt vanzelf weer weg. Ook kan de huid na een paar dagen licht gaan schilferen, dit komt doordat de celvernieuwing sterk is gestimuleerd. De schilfering verschilt per persoon en is afhankelijk van het huidtype. Om de huid goed te voeden en hydrateren krijgt u na de behandeling een oil elixer aangepast aan het huidtype mee naar huis, om de schilfering te minimaliseren en te zorgen dat de huid soepel aan blijft voelen.

 

De behandeling kan eenmalig ingezet worden voor een intensieve voedingsboost maar ook kan de Bio Peeling ingezet worden als kuur voor een optimaal resultaat. Bij een kuur worden de behandelingen gedaan pet tussenpozen van 7 tot 14 dagen. Een kuur bestaat uit minimaal 3 behandelingen. Ik raad aan om na een kuur de Bio Peeling een keer per jaar te herhalen. 

 

Wat kunnen we bereiken met de Bio Peel?

  • Fijnere poriën
  • Verhelderen van pigment
  • Kalmeren van een onrustige huid
  • Gladde huid
  • Gladstrijken van lijntjes
  • Verbeteren van acne 
  • Het opfrissen van een doffe huid

De Bio Peel is een zeer goed alternatief voor de fruitzuur peeling, die in de zomer niet uitgevoerd kan worden ivm de zon. Met de Bio Peel kan je eventueel de zon in mits het gebruik van zonnefactor 50 de eerste week na de behandeling.