Microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade(mesje) worden fijne haartjes gemaakt met de haargroeirichting mee in de opperhuid.

 

Microblading ook wel de hairstroketechniek genoemd is dan ook een speciale semi permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met pigment tussen de bestaande haartjes in, zodat de wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.


Voordelen van microblading:

- Veel natuurlijker eindresultaat dan de reguliere PMU

- Altijd mooie natuurlijke gevormde wenkbrauwen

- Kleur, volume en ronding naar uw wensen en vorm van uw gezicht

- Maakt wenkbrauw make-uw overbodig

- Opstaan en klaar! Niet meer op te hoeven letten in de sauna, op vakantie of met zwemmen!KORTOM DIT IS DUS DE NATUURLIJKSTE TECHNIEK VOOR JE WENKBRAUWEN.

 

Behandeling:
Eerst worden de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten en getekend hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van uw gezicht, nadat u tevreden bent en akkoord met het getekende model van de wenkbrauwen gaat de microblading behandeling pas beginnen.
Voor de kleurbepaling van de wenkbrauwen zal worden gekeken naar de huid -en haartint. 
In totaal duurt de behandeling max 3 uur ( vormbepaling, voortekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies)
In de prijs is een touch up inbegrepen tussen de 6 a 8 weken.
Na ongeveer 1 jaar of langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl.As beauty as you are word binnenkort gecontroleerd door de GGD voor de verplichte vergunning.